Sprejmi spremembe zase – zavest Rafael

Datum: 11.7.2020

Čudovito bitje, tukaj s teboj sem zavest, duhovno vodstvo, jaz Rafael.Umikajo se vsa delovanja, ki te ne podpirajo več. Prerasel si jih v svoji energiji. Lahko boš prepoznal, da te določene duše ne zanimajo več, da te določena delovanja, dela ne zanimajo več. Tudi način odzivanja, na katerega si se odzival v preteklosti, zate sedaj ne deluje več. To je val spremembe. Vsak proces zdravljenja tvoje duše se dogaja skozi spremembe. Z dvigom zavedanja je tvoja energija drugačna, tvoje misli so drugačne, način delovanja, odnos do obilja, telesa, zdravja, odnosov je drugačen. Skozi to spremembo se ti dogaja tudi to, da te zanimajo drugačni predmeti, kraji in da tvoje fizično telo želi uživati drugačno hrano. In to je povsem naravno. Sprememba je naravna. Vsaka sprememba je pretok. Ko je življenje v pretoku, so spremembe ves čas. Spremembe, ki se omejijo, upočasnijo in
povsem zaustavijo je upor. Če želiš živeti prisotno življenje, si ves čas dovoliš spremembe. Ves čas si dovoliš nove navade in delaš korake v smeri, ki tebe kličejo in katere močno v sebi začutiš.

Tvoja naloga je, da si v sprejemanju sprememb in da potuješ s tem valom naprej. Ko boš opazil, da se ujameš v past samega sebe, v svojo misel, si daj dovoljenje, da je to misel, ki te ne podpira več. Stopi v zavedanje, da lahko misliš drugače in misel spremeniš. Sebe programiraš na novo vibracijo. Ko se boš ujel v neko staro misel se boš počutil neprijetno, nezadovoljno in nergavo. To so glavni pokazatelji, da si se zataknil v svoje misli in delovanja preteklosti. Da si potegnil energijo iz preteklosti, v ta trenutek sedaj. Ko to prepoznaš si reči: Izbiro imam, torej lahko mislim drugače. Izbiro imam kakšne naj bodo sedaj moje misli, o čem naj razmišljam in temu nato sledi z zavedanjem. Ti si tisti, ki določaš velikost tvojega življenja. Ti določaš raznolikost tvojih
izkušenj, ne glede na zunanje okoliščine.

V tem času spremljaj svoje telo. Pri hrani boš opazil, da ti nekaj ne paše več. Ne vztrajaj v
predstavah starega sebe. Prav tako lahko ugotoviš, da ti ne paše več določen hobi, šport ali ljudje. Vedi, da je to pokazatelj, da se je tvoja energija spremenila, da se je tvoje zavedanje razširilo. Bolj kot živiš življenje v pretoku, večje so spremembe. Skozi te spremembe je naravno, da bodo določeni ljudje odpadli. To ne pomeni, da boš le izgubljal. K tebi bodo prišli ljudje, dela, možnosti, ki bodo usklajeni s teboj. Ko si v energiji dovoljevanja sprememb, zate k tebi teče drugačna resničnost.Drago bitje, draga duša, sodeluj in povezuj se z menoj, da ti je pot sprememb lažja. Tvoj um se bo velikokrat branil na poti sprememb in bo hotel nasprotovati, dvomiti. To bo kot ovira, vendar le v umu. Tvoja prava bit tebe, pa bo dojela, kaj je tista prava pot. Ko jo zaznaš, jo sprejmi v svoje življenje in ji sledi. Da lahko sprejemaš potrebuje biti tvoje srce odprto. Zavestno se opazuj, kdaj imaš odprto srce in kdaj deluješ iz odprtega srca. Ob vsem tem večaj svojo hvaležnost. Hvaležnost za vse spremembe. Spremembe so velika past za tvoj um. Ne išči napak, ampak na vsako spremembo poglej kot na nekaj čudovitega. Opusti, da ves čas kontroliraš, kako bi nekaj moralo biti, ker bo povsem drugače, kot si ti predstavljaš.

Večje kot želiš, da je tvoje življenje, bolj ključno je, da poskrbiš zase. Bolj kakovostno kot želiš, da je tvoje življenje, bolj prisoten zaveden potrebuješ biti in delovati vsak trenutek. V tem času svoje telo veliko sprašuj. Pokliči se po imenu in se vprašaj, kaj potrebuješ v tem trenutku. Toliko kot se razširiš v svoji energiji, toliko življenja lahko sprejmeš. Vi ste ustvarjalci in kreatorji svojega življenja. Vse kar ustvarjate in kreirate, počnete s svojo vibracijo, z energijo sebe.

Z blagoslovom, ki ti ga podarjamo, mi vodniki sprejemanja na poti tvojih sprememb, in jaz zavest Rafael.

Si pripravljena na spremembo?

Mihelca, kreativna terapevtka

Mihelca Deželak Mrgole

Kreativna terapevtka, Licencirani medij in svetovalka za zdrav življenjski slog

Si želiš bolj sprejeti sebe, si bolj zaupati, verjeti vase, se postaviti zase, živeti bolj lahkotno in sproščeno, čutiti bolj sebe in imeti v sebi mir in hvaležnost?

Pridruži se mi v FB skupini: Ženska s krili-Sprejmi se

© 2020 Fly therapy, Mihelca Deželak Mrgole s.p. - Vse pravice pridržane