Postavi si jasno namero

Vse se zloži, ko smo v sebi jasni in vemo, kaj si želimo.

Predstavljajte si nebotičnik zavedanja. Ko živimo v prvem nadstropju vidimo le avtomobile, drevesa, bližnjo stavbo, cesto. Ko se dvignemo v deseto, dvajseto nadstropje ali še višje pa vidimo celo mesto, oddaljen gozd, gore.

Z dvigom naše zavesti vidimo vedno več. Imamo širši pogled. Naša resnica je potem drugačna od nekoga, ki je še vedno v prvem nadstropju. Zato ni z nikomur popolnoma nič narobe. Vsak ima svoj pogled in svojo resnico.

To ne pomeni, da je nekdo na vseh zavedanjih zelo visoko. Lahko je na področju odnosov zelo visoko, na področju telesa pa v sredini. Ko vidimo neko sliko drugega, ga ne sodimo. Spomnimo se na nebotičnik zavedanja. Ko gledamo na tak način postane življenje lepo in zabavno. Vsem kritikam se nasmejimo in rečemo: To je tvoje in to nima nobene veze z mojim videnjem. Vse izhaja iz nas in naše vibracije. Ko smo v dobri vibraciji in pretoku nas nič ne zmoti. Smo polni energije in se sproti polnimo.

Prihajamo iz različnih dušnih kraljestev, imamo različno število življenj, različne izkušnje na tem planetu, zato se ne moremo z nikomer primerjati. Potrebujemo biti le v pretoku.

Si pripravljena na spremembo?

Mihelca, kreativna terapevtka

Mihelca Deželak Mrgole

Kreativna terapevtka, Licencirani medij in svetovalka za zdrav življenjski slog

Si želiš bolj sprejeti sebe, si bolj zaupati, verjeti vase, se postaviti zase, živeti bolj lahkotno in sproščeno, čutiti bolj sebe in imeti v sebi mir in hvaležnost?

Pridruži se mi v FB skupini: Ženska s krili-Sprejmi se

© 2020 Fly therapy, Mihelca Deželak Mrgole s.p. - Vse pravice pridržane