Splošni pogoji uporabe spletne strani

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani Mihelca.si (domena in vse poddomene), v nadaljevanju lastnik ali lastnik spletne strani:

Mihelca Deželak Mrgole, energijsko svetovanje, fly therapy s.p.

Vse informacije, objavljene na spletni strani Mihelca.si, so avtorsko delo in kot take zaščitene ter se jih ne sme deliti za komercialne namene, razmnoževati ali prepisovati. Osebne podatke zbiram izključno na podlagi tvojega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

Storitve, kot tudi digitalni izdelki, navedeni na tej spletni strani, so delo podjetja Energijsko svetovanje, fly therapy Mihelca Deželak Mrgole s.p., zato ima le-to podjetje pravico do storitev, ki jih ponuja spletna stran Mihelca.si, so predmet teh pogojev uporabe, pri čemer si lastnik spletne strani Mihelca.si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev brez predhodnega obvestila. Uporabnik se zavezuje, da bo občasno preveril, ali so se splošni pogoji uporabe spremenili.

Če ste se odločili za članstvo v klub fly therapy in sodelovanje na strani Mihelca.si, se šteje, da ste seznanjeni s temi splošnimi pogoji uporabe in da v celoti in popolnoma soglašate z njimi. Članstvo in sodelovanje je prostovoljno.

Spletna stran Mihelca.si, si pridržuje pravico do spremembe vsebin na spletni strani kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila ter pri tem ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice takšnih sprememb. Vsa mnenja in nasveti, ki so izraženi v prispevkih in na straneh spletne strani Mihelca.si so osebna mnenja avtorice in ne predstavljajo nadomestilo za morebitno medicinski zdravljenje ali terapijo, ki vam jo je predpisal zdravnik ali specialist.

Spletna stran Mihelca.si poskuša zagotoviti točne in pravilne podatke na svojih straneh, vendar ne prevzema odgovornosti za točnost informacij, zato uporabniki uporabljajo spletno stran na lastno odgovornost.

Vse pridobljene podatke o obiskovalcih ali strankah bo podjetje varovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

V kolikor se prijavite na moj posvet ali kakorkoli drugače pustite svoje osebne podatke, jih bom uporabljala le za interne potrebe statistike obiska in obdelave podatkov ter za obveščanje o dogodkih in storitvah, novostih, ki bodo aktualne v našem podjetju. Pri tem se zavezujem, da podatkov ne bomo posredovala tretjim osebam ali komu, ki ima namen izkoriščati vaše podatke za komercialne namene.

Zaradi nenehnega izboljšanja spletne strani, optimizacije in zagotavljanja za vas pomembnih informacij o naših storitvah in izdelkih, spletna stran Mihelca.si uporablja piškotke. To pomeni, da se majhne datoteke samodejno shranjujejo na vašem računalniku. Podatki, ki jih na ta način pridobimo, so splošne narave (o naslovu internetnega protokola, vrsto brskalnika, jezikovno nastavitev, čas obiska in podobno) ter nam koristijo pri spremljanju obiska spletne strani in posledično k vedno boljši učinkovitosti spletne strani ter boljše uporabniške storitve.

Vsebina spletne strani Mihelca.si predstavlja veljaven in zavezujoč sporazum med uporabnikom in lastnikom spletne strani.

Vsak uporabnik spletne strani se s tem zavezuje, da bo v celoti spoštoval splošne pogoje uporabe, v nasprotnem primeru mora takoj prenehati z uporabo spletne strani Mihelca.si.

Omejitev uporabe/varstvo avtorskih pravic

Če ni drugače določeno, lahko storitve na strani Mihelca.si uporabljate samo za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, prenašanje, prikazovanje, izvajanje, reproduciranje, objavljanje, licenciranje, predelovanje, posredovanje, prodaja ali kakršnakoli druga oblika uporabe katerekoli informacije, dokumenta, fotografije ali druge vsebine, programske opreme ali storitve, ki jih nudi stran Mihelca.si.

Članstvo

Ko ste enkrat registrirani, ne morete zahtevati, da se vaš uporabniški račun ali vaši prispevki izbrišejo. Vendar pa se vam v primeru nespoštovanja pravil spletne strani uporabniški račun lahko deaktivira, s čimer vam je nadaljnje sodelovanje onemogočeno. Opozarjamo vas, da spoštujte temeljne človekove pravice in svoboščine, ne glede na vašo narodnost, vero, raso, spol, politično ali kakšno drugo opredelitev, starost, družbeni položaj ali kakršno koli drugo osebno okoliščino.

Za sodelovanje na straneh Mihelca.si se odločate prostovoljno. Za svoja dejanja osebno (tudi kazensko) odgovarjate. V primeru, da imate utemeljen razlog za izbris svojega sporočila ali profila, nam svojo zahtevo sporočite na info@mihelca.si. Podvojene registracije se izbrišejo ali združijo. V primeru, da ste pozabili geslo, uporabite sistem za ponastavitev gesla ali kontaktirajte lastnika spletne strani.

Zavezujete se, da ne boste na noben način ogrožali delovanja spletne strani Mihelca.si, kar vključuje poskus obremenjevanja, poškodovanja ali uničenja strežnikov, na katerih spletna stran deluje. Prav tako se zavezujete, da ne boste poskušali na noben način pridobiti dostopa do drugih uporabniških računov.

Uporaba spletne strani

Storitve strani Mihelca.si so predvsem, a ne izključno:

  • objavljanje video vsebine,
  • storitev prenosi sporočil duhovnih vodnikov,
  • storitev svetlobna barvna terapija,
  • fly therapy proces in ostali programi, ki se dopolnjujejo-dolagajo,
  • avdio knjižnica.

Prepovedana je kakršnakoli zloraba ali izkoriščanje vsebin in aplikacij izven predvidene.

Lastnik spletne strani si pridržuje pravico, da vam brez predhodnega opozorila zavrne dostop do uporabniških strani in aplikacij na spletnem strani za določen ali nedoločen čas. V primeru zavrnitve dostopa zaradi nedovoljene uporabe niste upravičeni do povrnitve članarine.

Cene

Vse cene so izražene v evrih (€) in vsebujejo DDV. Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, zato veljajo le do njihove vsakokratne spremembe.

Če naj bi pri samostojnem članstvu (sistem letne naročnine) prišlo do spremembe cen, vas bomo o tem poskušali obvestiti še pred spremembo. Mihelca.si ne prevzema odgovornosti za povečane stroške, če po obvestilu o spremembi cen ne spremenite oz. prekličete svoje naročnine.

Načini plačila

Pri spletnem nakupu storitev / članstev omogočamo naslednje načine plačila:

  1. Z bančnim nakazilom na poslovni račun: predstavlja varen način plačevanja naročil prek spleta. Številka vaše kreditne kartice prodajalcu ni razkrita
  2. pri plačevanju s pomočjo PayPal-a lahko uporabljate kartice: Visa, Mastercard in AmericanExpress

Plačilo z bančnim nakazilom na naš poslovni račun

Storitve ali izdelke lahko na katerikoli banki, pošti, spletni banki ali bankomatu plačate z nakazilom na naš transakcijski račun. Podatke za plačilo prek bančnega nakazila dobite po oddaji naročila.

Prekinitev članstva in vračilo kupnine

Spletna stran Mihelca.si ponuja 3 osnovne plačljive storitve:

Samostojno članstvo se plačuje letno po sistemu naročnine. Naročnino plačujete enkrat letno do preklica. Naročnino lahko v svojem računu kadarkoli prekinete. V primeru prekinitve lahko vse storitve in aplikacije, ki jih zajema to članstvo, uporabljate oz. koristite do zaključka plačilnega obdobja. Vplačani znesek za preostali čas do konca plačilnega obdobja se ne vrne.

Storitev več mesečnih programov lahko plačate v enkratnem znesku ali v šestih zaporednih mesečnih obrokih. Storitev lahko v svojem računu kadarkoli prekinete. V primeru prekinitve lahko vse storitve in aplikacije uporabljate oz. koristite do zaključka plačilnega obdobja; v primeru plačila na obroke je plačilno obdobje tekoči mesec, v primeru enkratnega plačila pa celotno obdobje šestih mesecev. Vplačani znesek za preostali čas do konca plačilnega obdobja se ne vrne.

Prepoved oglaševanja in pristranskega podajanja mnenj

Prepovedano je:

  • dajanje povezav oz. vsak drug način omogočanja dostopa do drugih konkurenčnih (komercialnih ali nekomercialnih) strani,
  • posredno oglaševanje (npr. e-mail naslov, ki nakazuje na druge komercialne ali nekomercialne spletne strani, zloraba zasebnih sporočil),
  • vpisovanje reklam ali drugih informacij v osebni profil, ki po mnenju urednika strani, administratorjev in moderatorjev sodijo pod oglaševanje.

O tem, kaj sodi pod oglaševanje, presoja lastnik spletne strani Mihelca Deželak Mrgole, energijsko svetovanje, fly therapy s.p. Če ste zainteresirani za oglaševanje na naši strani, se lahko o tem dogovorite z lastnikom strani.

Za več informacij pišite na info@mihelca.si.

Shranjevanje podatkov:

Osebne podatke, ki si mi jih posredovala ob prijavi, hranim do tvojega preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličeš. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranim v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov
Za pošiljanje novic (newsletter) uporabljam ponudnika Mailchimp, kjer so shranjeni naslednji podatki: ime, priimek, naslov elektronske pošte, telefonska številka.
Ta sekundarni seznam (podatki) je shranjen pri ponudniku Mailchimp zato, da ti lahko pošiljam navdihujoče vsebine (newsletter).

Tvoje pravice:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imaš pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nate, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljaš. Pri tem navedi ime, priimek ter elektronski naslov.
Zahtevo lahko kadarkoli pošlješ na elektronski naslov: info@mihelca.si

Mihelca, kreativna terapevtka

Mihelca Deželak Mrgole

Kreativna terapevtka, medij in svetovalka za zdrav življenjski slog

Si želiš bolj sprejeti sebe, si bolj zaupati, verjeti vase, se postaviti zase, živeti bolj lahkotno in sproščeno, čutiti bolj sebe in imeti v sebi mir in hvaležnost?

Pridruži se mi v FB skupini: Ženska s krili-Sprejmi se

© 2020 Feel free to fly by Mihelca - Vse pravice pridržane