Naravnanost v tvojem življenju

Draga čudovita duša, za vas sporočilo gora. Pred tabo je rožnata barva. Barva ljubezni, barva gora in barva moči. Vsa moč je vedno v tebi. Kar koli se v vašem življenju zgodi, se samo preoblikuje. Tudi kamen, če se razsuje, je še vedno kamen. Samo preoblikuje se neko stanje. V tem času prihaja do velikih preoblikovanj. Preoblikuje se vaše življenje v drugačne oblike. Nekatere oblike ne poznate, so čisto drugačne in vam povsem nepoznane.

Svobodo nikoli ne prejmeš zunaj sebe. Vedno je tvoja izbira na kakšnem način si boš svobodo dal. V tvoji globini, v tvoji notranjosti je. Sledi svojim občutenjem.

Če hodiš po gori zaznavaš energijo, da ni vselej na vseh mestih enaka. Na določenih mestih te bo povleklo, da postojiš, posediš ali greš celo v meditacijo, saj te bo napolnilo z energijo.

Sončna energija vas polni, je vašim celicam hranilo. Potrebujete jo veliko v času transformacije. Človek, si bitje sonca. Bitje svetlobe.

Vsak kamen nosi drugo energijo, drugo vibracijo. Točno veš, kateri kamen te bolj povleče, ga bolj močno začutiš. Tisti kamen vzami s seboj. Postavi si ga na oltarček, kot mineral. Nekaj te bo poklicalo pri njemu. Neko sporočilo ti bo prenašal. Energija tistega kamna ti bo lahko zelo veliko sporočila. Kamenček nosi s seboj v levem žepu. Dajal ti bo občutek svobode tudi takrat, ko jo ne boš občutil direktno. Takrat se prezrcali v čas, ko si bil v svobodi, v tistem trenutku. Vendar drago bitje, svoboda je znotraj tebe. Vse kar je, je v tebi.

Lahko se osredotočiš, kam daš svoj fokus, na dobro ali slabo. Vsaka gora ima sporočilo moči – vrh, dosežek, občutek zmage ali pa prepad, strah, nevarnost. V tebi je izbira. Ali se naravnaš na občutek, da ti gora daje varnost ali, da ti gora daje občutek nevarnosti. Vse to izbiraš ti sam. Tudi v svojem življenju imaš izbiro iz kakšne vibracije potuješ. Ali potuješ iz stanja preplaha,nevarnosti, nemoči, nevere, stanja strahov, vsega kar te ne odpira ali pa si naravnan na situacije veselja, radosti, zmage, uspehov, moči, hvaležnosti, poguma, užitka. Kakšna je tvoja naravnanost? Tako bo potekalo tvoje življenje. Veš, da zmoreš. Vsa moč je v tebi.

Vsakokrat, ko se ti postavijo izzivi v življenju, si postavi sam sebi in vodstvu vprašanje: Kakšna je moja naravnanost? V katero smer sem naravnan? Kaj sedaj izbiram? In se vprašaj, kakšni so tvoji občutki. Obstoj v tišini in zaznaj svojo energijo. Če zaznaš, da je ta energija nevarna, boš kljub temu rinil in izbral takšno situacijo? Zakaj bi potem izbral? Ali nekomu ugajal, če ne čutiš, da bi to izbral?

Da lahko začutiš energijo, potrebuješ slišati sebe. Si dati trenutek in dovoljenje ter iz tvoje duše slišati sporočilo, odgovor. Bodi prisoten v trenutku, da lahko zaznaš.

Vse, kar v življenju počneš spremljaj svojo energijo in naravnanost. In takrat se boš polnil.

Si pripravljena na spremembo?

Mihelca, kreativna terapevtka

Mihelca Deželak Mrgole

Kreativna terapevtka, Licencirani medij in svetovalka za zdrav življenjski slog

Si želiš bolj sprejeti sebe, si bolj zaupati, verjeti vase, se postaviti zase, živeti bolj lahkotno in sproščeno, čutiti bolj sebe in imeti v sebi mir in hvaležnost?

Pridruži se mi v FB skupini: Ženska s krili-Sprejmi se

© 2020 Fly therapy, Mihelca Deželak Mrgole s.p. - Vse pravice pridržane