Globina resnice

V tem času se sprožajo naši programi globine. Ne samo iz tega življenja, ampak iz vsega, kar smo kot duše kadarkoli doživeli. Imamo čudovito priložnost, da se te stvari počistijo in transformirajo. Da postanemo svobodni in zaživimo.

Vredno je živeti v svobodi, pomirjenosti, radosti in zaupanju v življenje. Bogato si nagrajen in tvoja duša kar kipi od veselja. Globina resnice nam sporoča, da smo močni in da je vredno, da zaživimo resnično sebe.

Pot razvoja se nikoli ne konča. Naša odgovornost je vlaganje vase in v napredek. Določene duše smo se pojavile v to dimenzije, da pomagamo ljudem v svetlobo, da spoznajo in vidijo svojo veličino. Naša energija se spreminja, mi se spreminjamo. Nikoli nismo enaki. To je nekaj najbolj veličastnega.

Moja duša ima informacijo in moč, da v vas zdravi celične zapise in jih transformira. Že samo z mojo prisotnostjo energije. Poleg tega sem tudi sama prehodila to pot, zato vas lahko podprem, vam pomagam in vas razumem. Do spremembe pride, ko se moje izkušnje, moje poslanstvo in vaša odločitev združijo. Takrat pride do osvoboditve, občutka svobode in pomirjenosti.

Moja namera je pomagati ljudem, ki se zavestno odločijo, da imajo dovolj. Dovolj stanja na mestu, nesvobode, pomanjkanja. Dovolj odnosov, ki jih ne želijo in dovolj majhnosti. Ko je človek v sebi odločen, da ima nečesa dovolj, se začnejo spremembe. Zato, da lahko sodeluješ z mano, je resnično ključno to, da si odločena k spremembi, da izbereš iz sebe, zaradi sebe. Da je tvoja globoka želja naredit transformacijo, narediti korak v svojem življenju z odločitvijo. Takrat pridejo rezultati, se zgodijo največje spremembe in največji napredek. Tvoje življenje postaja drugačno.

Ko pogledam svoje življenje nazaj, vidim, da sem bila v bolečini, majhnosti, krču, nisem se znala izraziti. To so neprijetni občutki. Nisi se utelesil kot duša na ta planet, da bi se celo življenje vrtel v začaranem krogu. Prišel si, da izraziš svojo globoko resnico in, da si svetloba.

Najdi svoje poslanstvo, užitek v življenju, radost, počni stvari v katerih uživaš in bodi svetloba. V tem času je pomembno, da združujemo svetlobo, visoko vibracijo in pretok.

Naš planet gre na višjo frekvenco. Dogajajo se velike spremembe in mi kot duše zaznavamo energije drugih. Potrebno se je naučiti in ozavestiti, kako poslati nazaj energije, ki niso naše. Ne potrebujemo sprejemati in lepiti nase drugih energij. Ne potrebujemo imeti omejitev v življenju. Kot duše smo neskončni, smo energija in zavest. Smo svetloba in informacija. Če smo v zavedanju, da smo vse to, nam pripada brezmejnost, brezčasnost, brezprostornost. Dogajajo se spremembe in mi se spreminjamo. Le tako napredujemo in se razvijamo. Pojdimo vase, v svojo globoko
resnico.

Si pripravljena na spremembo?

Mihelca, kreativna terapevtka

Mihelca Deželak Mrgole

Kreativna terapevtka, Licencirani medij in svetovalka za zdrav življenjski slog

Si želiš bolj sprejeti sebe, si bolj zaupati, verjeti vase, se postaviti zase, živeti bolj lahkotno in sproščeno, čutiti bolj sebe in imeti v sebi mir in hvaležnost?

Pridruži se mi v FB skupini: Ženska s krili-Sprejmi se

© 2020 Fly therapy, Mihelca Deželak Mrgole s.p. - Vse pravice pridržane