Prenosi sporočil duhovnih vodnikov

Kako poteka prenos sporočil?

Po dogovoru prejmeš navodila, kako se boš pripravila na proces, da lahko potem prejmeš največ jasnosti.

Energija duhovnih vodnikov je zelo srčna, ljubeča, zato te prosim, da poskrbiš pred tem zase, si umirjena, si pred srečanjem narediš ritual, čas zase, da prideš sproščena.

Sporočila imajo visoko vibracijo in je pomembno, da smo resnično spoštljivi.

Ta čas, ki si ga nameniš je zate, posebna izkušnja, zato te resnično prosim da si v popolnem zaupanju in predaji.

Vsak dvom, jeza, nesprejemanje, strahovi – ki so nizke vibracije – te zablokirajo možnost, da je ta proces zate posebna močna lepa izkušnja.

Z menoj individualni prenos sporočil poteka 60 minut.

S prenosom sporočil duhovnih vodnikov- kanaliziranjem, s svojo povezavo in dvigom v zavedanju ti pomagam, da dobiš jasnost, usmeritve za svoje življenje. Ob enem prejmeš dvig vibracije in pretok energije.

Storitev prenos sporočil je varen način, saj z njim prinesemo balans, harmonijo. Stranskih učinkov pri tem ni, zaradi samega prenosa sporočil. Lahko pa pride do reakcij zaradi čiščenj sporočil.

Vse v življenju je izbira.

Je tvoja izbira sedaj slišati sporočila duhovnih vodnikov?

KDO PA SO DUHOVNI VODNIKI?

Ko si bila še dušica, ne v telesu fizično si že podpisala nekako »pogodbo« kaj vse bodo tvoja učenja tu na Zemlji. Zraven so te sem pospremili tvoji duhovni vodniki.

Tvoj osebni Samorog je s teboj v tem življenju, njegov namen je, da te ves čas spominja kdo ti si. Spodbuja te k temu, da greš za tem kar tebi veliko pomeni in svoje življenje polno živiš.

Tukaj s tabo so cela skupina duhovnih vodnikov in Angelov, skrbijo zate da izpolniš svoj dušni namen, da izbiraš izbire skladne s svojo dušno pogodbo, da doživiš vse kar ti je namenjeno.

Osebni Angeli so ti bili dodeljeni ob podpisu dušne pogodbe. Vsi Angeli nimajo običajnih imen, včasih gre za barvo, zvok, zato si raje daj izkušnjo, začutiti to energijo.

S tabo so tudi Duhovni vodniki. To niso nikoli duše minulih, temveč so to  duhovna bitja, ki s svojo zavestjo delujejo kot tvoji vodniki. Zavest duhovnih vodnikov je zelo konkretna,njihova sporočila so zelo praktična, jasna.

Neka notranja sila te vleče vedno v smer, ki si jo je tvoja duša že v naprej izbrala.

To je tisti notranji občutek, ki te prevzame in prav veš, da mu želiš slediti, prav je da mu.

Na tak način izpolnjuješ svoj dušni namen. Vedno si nagrajena.

Lahko pa izbiraš tisto kar tvoj um hoče, takrat čutiš vedno strah in se počutiš ranjeno.

Del tvoje zemeljske izkušnje je tudi to, da te včasih rani, da si v iluziji uma. Iz tega rasteš v zavesti.

Po prenosu sporočil duhovnih vodnikov se ti bo življenje začelo sestavljati v tvoje najvišje dobro, ko boš dala v prakso usmeritve tvojih angelov, duhovnih vodnikov.

Imate vprašanje?

FAQ

Tukaj so odgovori na nekatera najpogostejša vprašanja, ki jih prejmem. Za vsa ostala vprašanja in pojasnila sem vam VEDNO  na voljo.

Ta strah je odveč. Vstopna energija za povezavo duhovnih vodnikov je čista ljubezen, najvišja vibracija. Za nižje energije sploh ni prostora, da bi lahko vstopile.

Tvoja vprašanja naj bodo odprtega tipa. Pripravi 5-10 vprašanj. Razvrsti jih od najpomembnejših k manj pomembnim. Ne bodi žalostna, če bo zmanjkalo časa za vsa. Še bo priložnost na naslednjem prenosu sporočil.

Iz mojih izkušenj se je pokazalo, da ker so frekvence tako visoke in čiste, velikokrat tehnika čisto zataji, zato je najbolje da sporočila pišeš in si ta zvezek shraniš in večkrat prebereš, saj so sporočila podana na različnih nivojih, vsakokrat boš nekaj novega prepoznala. Sicer pa tisto kar je potrebno, da se tvoje duše dotakne se bo.

Prvo daj namero, da je to čas zate in je tvoja prioriteta, da imaš to izkušnjo.

Če boš mislila, da bo kaj prišlo vmes se bo to zgodilo.

Če pa res ne moreš? Je odpovedni rok 48 ur. Po tem času vam denar zadržimo.

Sedaj je možnost nakazila storitve na moj poslovni račun Delavska Hranilnica

Zaželjeno je, da prideš sama, razen če je otrok. Saj vodstvo predaja sporočila individualno, saj je vsak samostojna duša. Druga oseba pa naj pride ločeno na prenos sporočil duhovnih vodnikov.

Etika mojega dela je takšna, da vstopim v kanal –prenesem sporočila zate  samo, če si ti tega želiš in me za to prosiš. Jaz pa se  povežem.

Biti medij je čudovito poslanstvo, je hkrati tudi moj poklic, ki sem se mu  predala cela. Da sem pripravljena. Če si želiš, da to storim zate jaz in opravim svoje delo medija, potem je naravno, da se moje delo ovrednoti.

Pomembno je da se zavedamo da je denar energija in izmenjava te je na planetu Zemlji sedaj potrebna. denar je dober in nič slabega ni v tem, da za svoje delo prejmemo plačilo. Obsojanje, da je nekaj preveč sveto, da bi bilo plačljivo,tej osebi samo niža vibracijo in pretok za obilje. Na ta planet smo prišli tudi s tem namenom, da se naučimo živeti v finančni svobodi in kreiramo pretok obilja zase, in spoštovanje dela in cen.

Povabim te, da izpolniš spodnji obrazec in se prijaviš na prenos sporočil