Predstavljajte si, da bi nekdo lahko pritisnil na gumb in utišal ta glas v vaši glavi, ki vam pravi, da niste dovolj dobri ali da ne morete doseči tistega, o čemer sanjate …

Katerekoli omejitve, ki jih ustvarjate v svojih življenjih, so povezane z vašimi mislimi, idejami, držami, odločitvami in prepričanji o tem.

Lahen dotik in že začnete čistiti tisto, kar je zaklenjeno, kar vam preprečuje verjeti, da lahko imate življenje, za katero ste vedno vedeli, da je mogoče.

Ena od komponent, ki spreminja življenje in se dogodi naravno z vsako Access bars terapijo, je element prejemanja.

Access bars® je oblika terapije, kjer z nežnim dotikom 32 točk na glavi sprožimo v telesu proces, s katerim odstranjujemo stres, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe – obsojanje, odpravljamo tesnobnosti, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres, pričakovanja … 

Access consciousness® telesne procese sta razvila Gary Douglas in Dr. DainHeer, ki sta jih 1990 leta kanalizirala in razvila.

Na uradni spletni strani Access consciousness® lahko poiščete še veliko informacij, ki bi vas lahko zanimale v zvezi s tovrstnimi procesi.

Kako delujejo access barsi in kaj se dogaja v možganih? Poglejte si spodnji video.

Access Bars® terapija so orodja, da spremenimo v svojem življenju, kar ne deluje.

Kako pogosto se zgolj sprostimo, znižamo prepreke in dopustimo drugi osebi, da nam resnično podarja?

Učenje prejemanja je ključ do tega, da povabite več tega, po čemer v svojem življenju sprašujete. Access bars facilitira prejemanje drugače kot
katerakoli modaliteta v tej resničnosti.

Kako proces poteka?

Roke položim na določeno mesto in pokličem specifične energije, da se aktivirajo.

Kaj, če je vaše telo v zavedanju?

Vse, kar obsojaš sedaj pri sebi, bo stanje, v katerem si ga ohranila, če si v dopuščanju, pa se odpro možnosti za spremembe.

Kaj, če začneš drugače dojemati in sprejemati svoje telo in svoje življenje in ne potrebuješ biti okvir te realnosti?

Kaj, če lahko spreminjaš molekule?

Kaj, če spustiš vsa pričakovanja, rezultate, projekcije za drugačno resničnost?

Si opazila, da so postavljena vprašanja?

To pomeni, da se odpiraš energiji vprašanj.

S tem odklepaš telesa iz omejitev.

Ne potrebuješ verjeti, potrebuješ pa izbrati.

Poišči prvo storitev zase:

MTVCVSS je sistem končne molekularne vezljivosti. Je dinamično Acessov proces. Skozi čase, prostore, dimenzije, resničnosti ste zaklenili svoja telesa.

MTVSS odklepa programe, ki preprečuje da bi bili vi to, kar ste. Omogoča telesu, da bi lažje delovalo med vadbo ali v naporih in omili težave v različnih delih telesa.

Molekularna struktura naših teles je zasnovana s sistemom spreminjanja vezljivosti. Zato, da bi naše telo razpadlo, se postaralo, oslabelo, morajo kemične in molekularne strukture spreminjati vezljivost.

Ko dopustimo procesu, gravitacija povzroči spremembo vezljivosti, tako da ti elementi postanejo druge snovi. To molekulo razgradi in ustvari razpadanje telesa. MTVSS je zasnovan tako, da izniči razgrajevanje.

Proces se uporablja kot ojačevalec imunskega sistema. Preventivno aktivira vaš imunski sistem. 

Kot proces po celem telesu, s katerim izničimo programiranje, ki je popačilo načrt teles, spremeni strukturo.

MTVSS pomaga pri:

  • presnovi in celični presnovi,
  • dihalih,
  • centralnem živčnem sistemu,
  • prebavnem sistemu,
  • črevesju,
  • dermalnofascialni – koži,
  • okostju,
  • limfnem in hormonskem sistemu,
  • reproduktivnih organih.

DM se nanaša na nekaj, kar pred tem ni obstajalo, MD na razgraditev tega, kar obstaja, kar se pojavlja v telesu in se ne bi smelo (npr. vnetni procesi).

V tem procesu komunicirate z molekulami in jih nagovorite, da spremenijo svojo trenutno podobo. Z demanifestacijo odstranimo nekaj kar obstaja, pa ne bi smelo.

Ta proces izvajam tudi na hrani in pijači. Ananasov sok je mene ponavadi v grlu zapekel, odkar zavrtim molekule se okus spremeni in poboža moje grlo, okus pa je najboljši. Izvajam ga pri izzivu z dermalnimi težavami.

Celični spomin je odlična tehnika, ki pomaga pri bolečinah. Sama jo uporabljam namesto uporabe kakšnega protibolečinskega zdravila.

Celični spomin odklepa in osvobaja celice stališč, v katera so bila zaklenjene, tako da se lahko vrnejo v prejšnje stanje in počno tisto, kar naj bi počele. Ko izvajamo celični spomin, odklepamo neskladja in brišemo spomin travme, ki ga celica ni opustila. S tem procesom dovolimo, da telo izbira ozdravitev. Proces je izjemno močan – tako na ljudeh in živalih.

Pomaga pri težavah z očmi in sinusi, utrujenosti oči od npr. izpostavljenosti reflektorjem, po daljši vožnji, premalo spanca, preveč časa za računalnikom …

Kot študentka sem šla k okulistu in potem optiku po očala – 0,5 diopt. Ne dolgo, ko sem izvajala ta proces, sem opazila spremembo. Bolje vidim, pogled se spreminja.

Ta proces vpliva tudi na pogled na življenje. Še bolj so mi vidne vse lepote življenja. Vsi problemi, vse težavice se pokažejo kot izziv, kot izkušnja brez predznaka – dobra, slaba, je samo izkušnja, ki smo si jo izbrali na
svoji poti.

Proces si aktiviram tudi čez noč. Da prejemam, jasnost, kje so mi bili pogledi zastrti, prepoznam vzorec, iz katerega ne vidim izstopiti in sprva ne vem, da si ga sama kreiram.

S procesom se mi odpre pogled v videnje in zavedanje. Kaj zavedanje zahteva od mene? Katere velike in veličastne dogodivščine bom imela danes?

Cenik storitev

Povabim te, da izpolniš spodnji obrazec in se prijaviš na terapijo

Mihelca, kreativna terapevtka

Mihelca Deželak Mrgole

Kreativna terapevtka, Licencirani medij in svetovalka za zdrav življenjski slog

Si želiš bolj sprejeti sebe, si bolj zaupati, verjeti vase, se postaviti zase, živeti bolj lahkotno in sproščeno, čutiti bolj sebe in imeti v sebi mir in hvaležnost?

Pridruži se mi v FB skupini: Ženska s krili-Sprejmi se

© 2020 Fly therapy, Mihelca Deželak Mrgole s.p. - Vse pravice pridržane