Spoznaj me

Živijo, sem Mihelca.

Kreativna terapevtka, medij in svetovalka za zdrav življenjski slog. 

Z Zemeljsko resničnostjo je vstopila moja duša z namenom, načrtovano.

Predano mi je bilo spoznanje, da sem duša s sposobnostmi pretoka energij zdravilnih vibracij za telesa, za odnose, dviga vibracij v ljudeh, širjenje mreže kolektivne zavesti.

Linija svetlobe je osredotočena. Frekvence, ki jih moja duša snema iz Univerzalne zavesti prihajajo v valovanjih. Po ozki liniji pride svetloba in tako se začne celično zdravljenje. Tukaj gre za transformacijo Energije. Te frekvence kot katalizator predam naprej. Ko pride svetloba v celice sproži delovanje.

Skozi moje telo teče veliko energije in zavesti onkraj Kolektivne zavesti.

Skozi 17-letno obdobje razkrivanja delov sebe, osvajanja veščin tehnik, delovanja mehanizmov, sem zate razvila "fly therapy" proces, s katerim delujem celovito.

Moji prvi koraki so se pričeli že kar med študentskimi leti.

Med študijem agronomije in rasti rastlinskega sveta sem se postopoma preusmerjala v dušno rast.

Ko sem začela dostopati po duhovni literaturi in delavnicah, me je povsem prevzel proces “Live Technology”.

Takrat sem čutila neko nepoznano občutje – neko posebno stanje in videla z odra zlat sijaj. Od takrat naprej so se občasno začele pojavljati barve, slike in uvidi.

Verjela sem, ker je v meni tako močno vibriralo.

Dobivala sem uvide o dušah, o tem, kdo smo mi, o sporočilih, o blokadah, o življenjski energiji, o samem življenju, o kvaliteti bivanja,o vseh fazah obstoja, o življenjski poziciji, veri, zavedanju, resnici, morali, modrosti, zdravju – odsotnosti zdravja – čiščenju sporočil iz duše, čustvih, medsebojnih odnosih, obnašanju, egu, o tem, da je vse energija, vse je vibracija.

Duhovna učiteljica je takrat prenašala sporočila skozi kanal iz pretoka. Želela sem si to sposobnost prebuditi tudi v sebi.

Leta 2010 sem postala energijska terapevtka za izvajanje terapevtskih energijskih terapij – odpiranje energijskih kanalov, meridianov, energijske masaže ramen, rok, dlani, hrbta, vratu in glave. Za tem sem še izvajala refleksoterapijo.

Druga prelomnica se je začela dogajati z Access Consciousness – dostopom do zavedanja, živeti v energiji vprašanja. Seveda so se pred tem postavili izzivi za odpiranje tej možnosti, večji kreativnosti za več življenja.

Takrat mi je v velikosti dveh dlani v zadnji službi izbruhnil herpes zoster, ki sem ga v celoti predelala, samo s tem, da sem si izvajala tehniko MTVSS in celični spomin pred bolečinami in demolekularne manifestacije. Resetirala sem tudi svoja prepričanja, delala na reprogramiranju svojega uma.

In tretja prelomnica oz. trenutek večje spremembe je bila po kreaciji osvoboditve od zadnje službe, saj sem čutila, da potrebujem svobodo. Čutila sem brezmejno svobodo, hkrati pa so po razrešitvi telesnih izzivov prišli finančni izzivi.

Poklical me je Program Finančna Svoboda, kjer so se poglabljala učenja iz upora v pretok.

Močna želja slišati duhovno vodstvo, ki je bila v meni, je zaživela s Celestial Inspiration. Tukaj sem začutila, da lahko prebudim svoj speči dar.

Seveda me je vmes poklicalo veliko število seminarjev, dogodkov, delavnic, investicij vase – za katere sem čutila, da je zame pomembno in izbrala, večkrat onkraj razumskim možnosti.

Pot me je pripeljala vse do Licence, ki mi je ojačala mojo vero vase, da je moj dar prebujen, da sem pretočna za jasno prevajanje sporočil duhovnih vodnikov.

Predano mi je bilo spoznanje, da sem duša s sposobnostmi pretoka energij zdravilnih vibracij za telesa, za odnose, dviga vibracij v ljudeh, širjenje mreže kolektivne zavesti.

Linija svetlobe je osredotočena. Frekvence, ki jih moja duša snema iz Univerzalne zavesti, prihajajo v valovanjih. Po ozki liniji pride svetloba in tako se začne celično zdravljenje. Tukaj gre za transformacijo Energije. Te frekvence kot katalizator predam naprej. Ko pride svetloba v celice, sproži delovanje.

Skozi moje telo teče veliko energije in zavesti onkraj Kolektivne zavesti.

Ljudje smo bitja iz več plasti; fizično, čustveno, mentalno, energijsko, astralno, božansko, telesa manifestacije in še več; smo neskončna energija, prostor, zavest.

Ko sežemo onkraj uma, je vse mogoče. Kot Brezmejno Vesolje smo brez začrtanih meja.

Spraševala sem se, kako naj pokažem to pot tebi, kako ti naj pomagam ...

Mnenja mojih strank

Hvaležna sem Mihelci, ker je srčna oseba, pripravljena pomagati in iz srca želi pomagati ljudem in svetu! Hvaležna sem ji za vse, kar je naredila zame, priporočam! Resnično sem hvaležna, da obstajajo ljudje, ki s sočutjem pomagajo s svojim znanjem in srčnostjo, hkrati pa pomagajo dvigovati kolektivno zavest in k spreminjanju sveta in ljudi! Priporočam!
Karmen Sagadin Loboda
Mihelca hvala za tako lepo kanaliziranje mojih osebnih angelov in vodnikov. Z veseljem bom poslušala večkrat saj vem, da pri večkratnem poslušanju slišiš vedno kaj novega. Ste čudovit kanal za predajo sporočil. Hvaležna sem sama sebi, da sem izmed vseh izbrala prav vas.
Ljubica Kersic
Sodelovanje z Mihelco je res užitek. Ob njej sem sproščena in sem lahko to, kar sem. Stvari, s katerimi se ukvarja, zna zelo lepo prikazati brez vsiljevanja. Zelo sem zadovoljna kot z osebo in energetsko. Hvala Mihelca in se še v prihodnosti srečava.
Vida Oberčkal
Kako te vidim? Izjemno si pretočna in odprta. Že, ko samo vidim tvojo objavo, lahko začutim tvojo energijo in ljubezen, s katero deliš vsebine s širnim svetom. Si sonce, ki sveti in vem, da se moraš dotakniti še veliko, veliko dušic v tem življenju.
Medij Miha Korošec
Ljuba moja. Hvala. Hvala ti za pomoč. Ko sem prvič podvomila vase. Tvoja pomoč me je popeljala na noro pot. Ki pa je neverjetno dragocena. Ko je mojo pot presekalo tisoč dogodkov, katerim sem dopustila da se me povsem sesuli in me spravili na najnižjo možno vibracijo in seveda posledičnim nizom manifestacij, je tvoje kanaliziranje prišlo kot rešilni čoln. Po temeljitem poslušanju le-tega in sledenju energiji, se je v meni vzpostavila ponovna vera v "zmorem" in zavedanje, da je vse prav. Ne glede na to kako v umu izgleda. Občutim hvaležnost za izkušnje. In prvi znaki poti k rešitvam so tu. Hvala ti do neba.

Rada bi povedala bistvene spremembe, ki so se zgodile, odkar se res držim tvojim kanaliziranih nasvetov. Dobila sem zelo globok uvid v svojo realnost. Razlaga, katera čustva me sesujejo in delajo težave z multiplo osebnostjo. Za povrhu še razlago, kako naj si pomagam. Po vseh teh letih našla upanje, da zaživim mirno. In stabilno. Domov iz Afrike sem se vrnila varno, kljub vsem corona nesmislom. Manifestacije obilja pa so prinesle neverjeten rezultat. Doma me je pričakal vrt tako poln in tako lep, da me je ganil do solz. Mare me je pričakal ljubezniv in razumevajoč. Prav tako dekleti. Besede ne prinesejo zahvale, ki jo občutim. Verjamem pa da mojo hvaležnost čutiš. HVALA DA SI.
Brina Krebs
Izkušnja s tabo je bila čudovita, ker sem prvič dobila kanalizirano sporočilo. Tvoj način dela mi je všeč in bi sama tudi enkrat rada delala na tak način.
Božana Kikanović
Mihelca je ženska, ki si upa in gre za svojimi sanjami, vedno sledi tistemu, kar si zada, se drži dogovorov in hitro je nazaj na tirnicah, četudi je kdaj vrže iz tira.
Melita Močnik Okorn
Mihelca je odločna, jasna, pozitivna, ženska s srcem, brez strahu, tudi sama si želim taka postati.
Manica Korošec
Hej, Mihelca vidim te kot osebo, ki ima zmožnost, da ko prideš v prostor lahko pomiriš še tako kaotično situacijo. S svojo pomirjenostjo daš človeku občutek, da bo, ne glede na situacijo, na koncu vse dobro. Na ljudi, ki so ekstra dinamični lahko z energijo umirjenosti vplivaš tudi, kot da se vse dogaja prepočasi, dokler ne dojamemo, da si v njihovem življenju z namenom. Ustaviti tok hitenja, ki človeka pelje na pot notranjega miru. Izražaš svojo prisotnost s svojim načinom delovanja in rušiš tabuje, ki dogodke in situacije ločujejo na prav in narobe. Izražaš globino, ki pa ljudem, ki delujejo v nižjih dimenzijah, ne bo vedno jasna. Super si!
Brigita Šorli
Si odločna in zanesljiva, očarljiva in karizmatična oseba, predvsem pa pogumna, da si se odločila dati sebe na prvo mesto. Si pripravljena poslušati in dati nasvete. Zaupaš sebi vodstvo, zato uspevaš! Si izjemna prijateljica, prisotnost s svojim načinom delovanja in rušiš tabuje, ki dogodke in situacije ločujejo na prav in narobe. Izražaš globino, ki pa ljudem, ki delujejo v nižjih dimenzijah, ne bo vedno jasna. Super si!
Darja Hostnik
Zelo zadovoljna uporabnika Bioptrona sva z ženo že 5. leto. Imava tudi Therapy AirIon, očala pa naročena. Lahko pa iz lastne izkušnje povem, da je samo po enem sedem minutnem "lučkanju"vratu izginila bolečina v vratnem in ostalem delu hrbtenice, zaradi katere nisem mogel stati vzravnano več kot 10 minut 30 let in se po vseh letih še ni ponovila. Tudi pri bolečini v roki zaradi uporabe računalniške miške je zadostovalo eno  7 minutno"lučkanje". Žena ga trenutno uporablja pri kombiniranem zdravljenju zloma vretenca in pravi, da blagodejno vpliva nanjo, čeprav čuti, kako jo peče. Rade volje bom potrdil pozitivne lastnosti Bioptrona, v kolikor bi se kdo hotel pred nakupom dodatno prepričati, čeprav je vse to lepo opisano in tudi slikovno ter video v vaši literaturi oz. prispevkih. Tudi z Therapy AirIon sva zelo zadovoljna, saj imava od dneva nakupa vsak dan svež zrak podnevi, kot tudi ponoči, ki je bil do takrat ponoči neznosen zaradi širjenja smradu iz odlagališča Mala Mežaklja. Najlepše Vas pozdravljam in se priporočam še vnaprej za Vašo res zanimivo in koristno literaturo.
Branko Frece
Mihelcini talenti so zares mnogoteri – zelo težko bi jih bilo našteti … Najlaže bi jo opisala kot nadvse kreativno terapevtko, ki pri delu s klienti uporablja veliko tehnik, hkrati pa se zna sočloveku približati nežno in čuteče. Po vsej verjetnosti tudi zato, ker sliši in prevaja sporočila duhovnega sveta. Da pa je zaljubljena v življenje, je po mojem mnenju njena največja dodana vrednost.
Dragica Brinovec
Imaš sposobnost pripeti se na vir, pridobiti od tam informacije. V sebi nosiš moč, ideje večje od miselnosti. Si kreatorka najboljših odnosov, s svojo energijo predaš ljudem globok mir. Z ljudmi imaš zelo srčne odnose - si zdravilka odnosov, tvoja energija ima to moč. Rojevaš projekt, ki je potreben svetu.
Tjaša Dorelay Jeglič
Mihelco jaz čutim kot visoko svečenico. Ljudi pelje skozi tunel, da pridejo varno na svojo pot, da vidijo bolj jasno poslanstvo. Odpira ključavnice, hkrati zdravi, ima magical power.
Janja Hostnik
Bioptron, ki ste nama ga predstavila, je naš vsakodnevni prijatelj. Brez njega ne znamo več živeti. Celo možu so se, odkar se redno osvetljuje, lasje obarvali na črno in je nehal siveti. Za zdravje cele naše družine je najpomembnejši.
Nataša Anderlič

Skozi 17-letno obdobje razkrivanja delov sebe, osvajanja veščin tehnik, delovanja mehanizmov, sem zate razvila "fly therapy" proces, s katerim delujem celovito.

Si se ujela v začaran krog, si v službi, ki je ne maraš več?

So tvoji odnosi težki, si vsa izžeta, je tvoje telo pod stresom?

Se morda kdaj voziš skozi tunel in čutiš strah, tesnobo, pritisk v prsih? 

Te vse družinske situacije vržejo iz tira in imaš posledično krhek odnos s partnerjem in otroki?

Te boli za lopaticam, križ? 

Te mori nespečnost, saj je tvoja glava polna in se ne umiriš?

Si v situaciji ki se ti ponavlja, pa ne veš, kako iz nje izstopiti?

Mihelca, kreativna terapevtka

Če si se prepoznala v zgornjih situacijah, potem je moj

program "fly therapy", namenjen prav tebi.

Kaj lahko pričakuješ od programa Fly therapy? 

Si pripravljena na spremembo?

Mihelca, kreativna terapevtka